Testimoniale participante WOW Academia de Feminitate

multumiri femeilor participante

Bună să îți fie inima!❤Sunt foarte bine după workshop și îți mulțumesc pentru toată experiența. Mă simt mai bine în corpul fizic și îmi ascult nevoile cu mai multă atenție decât de obicei. Adică, am coborât din planul mental în planul simțirii și mă familiarizez cu mine cea din prezent. Cea mai frumoasă parte este ca am depășit niște limite atât puse de medic cât și auto-impuse și am făcut efort fizic fără sa am voie deocamdată.Nu s-a rupt nimic pe dinăuntru, ci ma simt vie, frumoasa și plina de viata! 😍❤️❤️❤ Mulțumesc din suflet pentru toată energia și frumusețea ta interioara pe care ai împărtășit-o cu fiecare suflet în parte! M-a ajutat timpul petrecut împreună atât pentru experiența personală cât și pentru pasul ce urmează să îl fac de a ține workshop-uri de feminitate. Când omul se uită la poza ta vede un înger frumos și blând!!! ❤️D-abia aștept să ne revedem… Bianca S.

Sunt încântată de tot ce am trăit împreună la workshop-ul de feminitate…balsam pe suflet ești pentru mine! Mulțumesc din tot sufletul meu! Doamne! Mi se pare cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine! As recomanda aceste workshop-uri pentru calitatea vieții fiecăreia dintre noi… Iți schimbă perspectiva și percepția asupra ta și a celorlați. Parcă sunt mai înțelegătoare acum și cu mine și cu ceilalți. Gabriela G.

Întâlnirea de duminică și participarea la acest workshop mi-a întărit convingerea asupra importanței întâlnirilor femeilor într-un cadru atât de bine creat de tine. Câtă nevoie au femeile să se deschidă, să împărtășească, să își manifeste feminitatea în esența ei pură … fără frici, fără ”a demonstra”, fără a face….doar A FI…. Atmosfera creată de tine a fost exact ce trebuia pentru asta. Și s-a văzut pe fețele tuturor….La un moment dat m-am văzut într-o oglindă….eram frumoasă…eram strălucitoare….radiam efectiv lumină și pace. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit . Oameni ca tine sunt purtători de luminaă într-o lume cu mult prea multe umbre….Aștept cu nerăbdare evenimentele viitoare. Te îmbrățișez cu mult drag! Maria M.

Atelierul de feminitate a fost pentru mine ca o punte de legătură între piesele de puzzle care trebuia să fie puse împreună ca să funcționeze ca un tot unitar.
Am plonjat în răni adânci ale copilăriei pentru a putea sa le vindec.
Am trecut prin energiile fiecărei chakre în timpul dansului ca meditație și am putut simți și manifesta când o energie densă de susținere a mamei Pământ, când energia creatoare a pântecului, forța și puterea plexului solar, deschiderea inimii, bucuria de copil, viziunea vieții, încrederea în Divin și nu ca și cunoștințe mentale sau separat ci împreună, deschizând un spațiu al unei călătorii complete, pentru a simți cum este când toate merg împreună și cum le pot activa și menține așa în viața de zi cu zi.
Momentul cheie însă pentru mine a fost la sfârșitul atelierului când la jocul de divinație am tras o carte care mi-a vorbit despre ce am de făcut în continuare cu viața mea. Știam în adâncul meu că acesta este Adevarul, însă frica de necunoscut era prea mare. Am fost provocată de aceasta carte, dar mai ales de susținerea Alinei să o înfrunt acolo , pe loc, nu mai târziu, să fac ceva concret cu ea. Și am făcut. Am închis la propriu și figurat o ușă, acțiunea a fost puternică prin faptul că am simțit și manifestat în întreg corpul această închidere a unui domeniu din viața mea, care nu mă mai reprezintă. Bucăți grele s-au dus din mine, însă când am reușit să închid ușa, s-a deschis un spațiu, inima a fost ușoară și o stare de bucurie și ușurare mi-a invadat întreg corpul. Am văzut pur și simplu un drum luminos.
A doua zi telefonul a sunat și noul a început să intre în viața mea. Am dobândit încredere în Divin, mă simt susținută și ghidată.
Aceasta a fost și este o experiență de viață, este real.
Alina draga, îți sunt recunoscătoare pentru ghidarea ta divină, pentru spiritul liber și senin care deschide inimile, oprește mintea, demolează tipare, invită la joaca și face ca totul sa fie ușor. Însă ceea ce se întâmplă prin acest « ușor » este că zguduie frici și aduce vindecare. Fără să simți că depui efort, se deschide un spațiu magic de vindecare. A.B.

❤ Mi-e greu să descriu în cuvinte ce am simțit la workshop, dar pot spune că i se potrivește perfect denumirea „vindecarea naturii feminine profunde”. Am accesat stări asa de profunde de empatie și drag față de celelalte femei, ceea ce din păcate mi-a lipsit de-a lungul anilor. Simt ca am primit încredere și eliberare, și îți mulțumesc din suflet pentru asta!

Cât despre tine, ești o ființă minunată și m-ai inspirat și mă vei inspira mereu! Te vad în toată înțelepciunea și iubirea pe care ai dobândit-o, și mă bucur așa de mult să văd cum cineva reușește să aplice învățături așa de profunde și să le transmită în lumea modernă. Simt că asta e provocarea prezentului nostru – să unim timeless-ul de postmodernism, înțelepciunea de libertate și creativitate. Sunt și eu pe drum și am primit un cadou imens de la realitate, și practic cu ardoare să ajung să inspir și eu pe alții așa cum m-ai inspirat și tu pe mine.
Abia aștept să ne mai vedem, și să trezim lumea către un prezent și un potențial minunat de care suntem cu toții capabili ❤ R.T.

Mulțumesc pentru acest seminar de vindecare. Cu multă bucurie și umor Alina ne-a ghidat pe calea către inima noastră. Am dansat, am vorbit am râs și am plâns împreună. Am descoperit că nu suntem singure și am creat împreună un spațiu magic plin de blândețe și iubire. Mulțumesc Alina și tuturor participantelor. Să fim schimbarea pe care o dorim în lume! R.V

Căutând prin dese și dense situații, am decis ca tot ceea ce contează este interiorul meu și că atunci când îmi echilibrez și centrez intenția,universul va sufla către mine cu cele mai frumoase stări binecuvântate, iubirea pură 🤩.
Și am aflat prin intermediul facebook, evenimentul despre feminitate, și am zis: asta este, acolo trebuie să fiu și eu!
Nu vă pot spune prin câte stări, tentații de a renunța….ce mai!….am fost ca într-o balanță😁!
Și am decis: clar merg, nu mai rămân în vechi, vreau să fiu nouă!
De cum am pășit în acea încăpere, un soare am remarcat 🙂 e ea, Alina (Alice) 🤗.
Cu atâta vibrație și rezonanță am petrecut și simțit toată perioada petrecută împreună, cu toate, de fapt în întreg grupul, încât mi-ai dat forța de a avea curajul să fiu eu, să ies din abținere, din blocaje, din toate tiparele, să pot fi mai determinată de drumul meu😁.
Ești un soare cu aripi🏅
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc 🦋 A.C.

Toți suntem unu întru armonie. Adevăr care tresaltă din inima ta în prezența Alinei. Suntem aici și acum, să fim noi și să ne ajutăm spre trezire, spre noi înșine, spre tot. Avem un potențial care ne diferențiază și ne unește în același timp. Potențialul Alinei, strălucește și îl face și pe al tău strălucitor. Așa se întâmplă când îți asumi ceea ce ești și când descoperi că tu ghidezi. Asa este! Alina, tu deschizi drumuri, minți, oportunități și ne faci să strălucim! Mulțumim întru totul! B.P.

Workshop-ul „Miracolul de a fi femeie”- Constanța, WOW… am participat la diverse cursuri, seminarii, workshop-uri, aș putea enumera destule, dar nu acesta este scopul scrierii mele, căci de la fiecare lector adunam: învățătură nouă, experiențe, lecții, îndrumări noi. WOW… Revenind la workshop-ul susținut de Alice pot spune că este minunat, a reușit să-mi deschidă o noua cale, o nouă fațetă a drumului și rostului meu, o nouă imagine a mea. WOW… Alice, da e magie și este magic să fii femeie, să poți să conștientizezi tot ce avem în noi, cum suntem și ce putem lucra. Cursul a fost o deschidere spre a fii „free”, fără poveri și reprimări, despre exprimare și viziune, frumusețe și bucurie, etc. Întotdeauna partea practică este pentru mine valoroasă, și la acest workshop am simțit imediat o stare de fericire, încredere în mine, conectarea la a fi în prezent, în armonie. Dansul îl exersez cu mult drag, plus că s-a deschis o cale care știam că exista și va apare… a sosit la momentul potrivit. Credința mi-a adus-o pe Alice în drumul meu, îți mulțumesc mult ca ai venit! ♥️ C.D.

Buna dimineața … Întârzierea nu se pune`, acum fiind momentul pentru a mă declara încântată de ziua petrecută împreună de Dragobete`. O zi ce și-a primit încărcătura specială datorită întrunirii fetelor prezente și a programului desfășurat de tine cu atât de mare atenție,răbdare și grijă pentru fiecare suflet prezent. Am rămas cu impresia clară, că fiecare dintre noi a luminat` și mai puternic după ce antrenamentul` tău ne-a ridicat vibrația în mod surprinzător de plăcut.  Fiecare informație predată, fie ea`și doar reactualizată, zic`, a fost o binecuvântare, datorită modului tău original de-al prezenta. Cred cu tărie că ești o rază de lumină în viețile celor cu care interacționezi și pentru aceasta, și umorul tău cu care ne-ai/m-ai` îmbălsămat îți sunt recunoscătoare. Te îmbrătișez cu mare drag , acum și întotdeauna.Pia*  Zile senine în suflet precum privirea ta`.

Pentru a afla informații despre evenimentele viitoare accesează link-ul: https://universeofalice.com/category/public-events/

Te așteptăm cu multă dragoste!

Alice❤️
Co-fondator și Instructor World of Wisdom & Spiritual Adventure & WOW Academy
Spiritual life coach
www.alinacorneliamihail.com
alinacorneliamihail@gmail.com
(0040) 726460166
https://theworldofwisdom.com/alice/

Publicat de Cornelia Alina Constantin

Terapeut, ghidul sufletului tău pe calea dezvoltării personale și trezirii spirituale. Pasionată de această creație fascinantă care este ființa umană, mereu în căutarea potențialului său cel mai înalt, a esenței sale unice Dumnezeu. Un simplu om intre oameni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: