Cornelia Alina Mihail

Redescoperă Limbajul Sufletului

Ce se întâmplă când femeile încep să spună nu?

3 comentarii

 

 

 

grayscale photo of woman covering her mouth using her hands

Fotografie de rawpixel.com pe Pexels.com

Atunci când femeile spun NU vocii lăuntrice autoritare, care zice: „are dreptate, regresezi, trebuie să faci ceva, nu poți să nu faci nimic, nu poți lăsa lucrurile așa, se vor distruge … etc”, ele trăiesc simultan o serie de emoții complexe. Un fel de gol imens în interior, un fel de regret, de dezamăgire în a nu urma drumul cunoscut, bătătorit, către reușită, o teamă de a nu-i dezamăgi pe ceilalți, de a le distruge imaginea pe care o au despre ele, dar în același timp o senzație de putere adusă de acest „nu”, de bucuria de a-și asculta vocea autentică, de a reduce la tăcere „tiranul” interior.

Îmi amintesc momentele când am simțit în interiorul meu să spun nu, să nu mai accept un job sau o relație care nu mă mai împlineau, în care nu mă mai vedeam pe mine ci doar cealaltă parte. Este ca și cum te dăruiești atât de mult încât te pierzi pe tine complet, iar întoarcerea sporadică din ce în ce mai puțin la tine te sperie, căci este momentul de adevăr, pe care nu vrei să-l vezi … momentul în care realizezi că tu de fapt nu mai exiști.

Ruperea atunci este și mai grea, căci a renunța pare echivalentul pierderii a tot, este ca o moarte a unei întregi și singure realități. Sentimentul de pierdere este profund, însă momentul aduce cu sine și o mare eliberare și bucurie, bucuria urmării propriei căi, a propriei chemări.

Este un moment puternic de alchimie interioară, iar atunci când o femeie încetează să mai facă este momentul să învețe să fie, iar acest lucru nu este un lux, ci o disciplină. Disciplina de a-și asculta vocea interioară, de a rezista agresiunii celorlalte voci din ea și din afara ei, care îi vor spune în continuare ce trebuie să facă, și apoi sacrificarea a tot ceea ce nu-i aduce în profunzime mulțumire, pierzând astfel beneficiile iluzorii, care însă, de multe ori, i-au fost singura hrană.

Odată ce această rană se va fi vindecat, este un loc imens, un potențial infinit, ce se va deschide înlăuntrul său … și este doar o chestiune de timp, până când se va materializa într-o viață nouă, o existență la care doar înainte doar visai …

Te aștept să explorăm acest dar al lui a fi, așa cum ești în esența ta, să spunem nu cunoscutului dureros și să deschidem porțile unui DA imens existenței, la care încă doar visezi …

Cu iubire, Alice❤️

Dragi femei din Timișoara:

Vă invit în data de 24 Februarie 2019, începând cu ora 10:00, să fiți prezente pe parcursul unei zile inițiatice, într-un spațiu de vindecare profundă și redescoperire a autenticității femininului.
Călătoria spre inima unei femei este o cale de o frumusețe nebănuită, plină de darurile vindecării, reîmprospătării sufletului și regăsirii drumului. Restabilește legătura cu natura noastră profundă, dătătoare de viață, fericire, completitudine și pace. Dintr-o astfel de stare devenim ușor creatoarele propriilor realități și cele ce manifestă și își împlinesc aspirațiile și visele cele mai îndrăznețe!
Efectele unei astfel de munci, cu noi înșine, deschide o nouă viziune, una vindecată, asupra relațiilor noastre cu noi, cu partenerii noștri, cu copiii noștri, cu cei din jur și lumea întreagă în general.

Vă aștept cu multă dragoste să împărtășim și să ne bucurăm de acest spațiu!

Info despre eveniment: https://www.facebook.com/events/815618232121976/
Alice❤️
Co-fondator și Instructor World of Wisdom & Spiritual Adventure & WOW Academy
Spiritual life coach
www.alinacorneliamihail.com
alinacorneliamihail@gmail.com
(0040) 726460166
https://theworldofwisdom.com/alice/

Autor: Cornelia Alina Mihail

Terapeut, ghidul sufletului tău pe calea dezvoltării personale și trezirii spirituale. Pasionată de această creație fascinantă care este ființa umană, mereu în căutarea potențialului său cel mai înalt, a esenței sale unice Dumnezeu. Un simplu om intre oameni!

3 gânduri despre „Ce se întâmplă când femeile încep să spună nu?

 1. Au experiente neplacute si prefera singuratatea. Altele sunt pur si simplu hotarate, altele au regrete dupa ce a spus nu vand dr fapt vor sa spuna Da!

  Apreciază

  • Buna ziua, din pacate abia acum am descoperit raspunsul tau. Iti multumesc pentru timpul acordat :). Tot ce spui tu este adevarat, ceea ce este insa cu adevarat relevant pentru fiecare dintre noi, ca femei, este sa ajungem sa ne cunoastem, sa stim/ sa simtim cu claritate acel da sau nu si atunci totul devine simplu. Fericirea si implinirea unei femei se intampla atunci cand ea se simte pe drumul sau, pe drumul dictat de sufletul ei. Te imbratisez, o saptamana inspirata!

   Apreciază

 2. scuze am vrut sa scriu *cand si *de fapt vor sa spuna Da! Nu am cum sa modific. La multi ani de ziua copiilor. Si un wekeend placut!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.