Întâlnire cu ESENȚA! Întâlnire cu o ființa realizată. Întâlnire cu Gaia

maxresdefault

Oprește-te! Căutarea nu are sens, trecutul nu se poate schimba. Schimbarea începe AICI ȘI ACUM!

Ajunge să fii ESENȚA ta. ESENȚA ești TU și te dezvăluie atunci când mintea își SCHIMBĂ PERSPECTIVA și INIMA SE DESCHIDE.

Vino să cunoști o ființă realizată, vino să te bucuri de ESENȚĂ, vino ACASĂ.

Dă curs acestei invitații de a recunoaște adevărata ESENȚĂ. CINE suntem și CINE am fost dintotdeauna. Și pentru că DEJA SUNTEM, nu mai trebuie să facem nimic ca să devenim și nici nu trebuie să ne străduim să rămânem ceea ce suntem.

Este vorba doar de un singur lucru: A RECUNOAȘTE ÎN TINE, de unde vine și de unde radiază CUNOAȘTEREA. ACUM, ÎN MOMENTUL PREZENT, conștiința dincolo de dualitate, în care se întâmplă totul – Adevăratul EU, care suntem.

În această seară vă ajutăm în procesul INTEGRĂRII profunde a ACESTEI CONȘTIINȚE prin ancorarea ei ÎN CORP, astfel încât aceasta SĂ SE MANIFESTE în viața de zi cu zi. În timpul acestei întâlniri o să realizați, cum cunoașterea de sine, vindecarea / eliberarea, se poate trăi fără necesitatea unor tehnici și filozofii complicate.

Gaia vă va conduce cu claritate și ușurință, pentru a reuși să trăiți eliberarea, pe care o doriți atât de mult. Realizați că pentru a fi fericiți nu mai aveți nevoie de nimic. Căutarea voastră se încheie. Traumele și tensiunile acumulate se elibereză datorită metodei „Trairii somatice” pe care Gaia o folosește în munca sa. Prin empatie și capacitatea de a fi una cu sistemul vostru nervos, Gaia îndreaptă atenția în mod ușor și natural către adevărata esența a ființei.

Informații despre eveniment:

https://www.facebook.com/events/532588793590228/

Cine este GAIA?

GAIA, MICHAEL ZIPF – Este o ființă realizată, din tradiția Ramana Maharishi, Papaji, aceeasi linie ca și Mooji sau Isaac Shapiro.

Căutările sale au început în momentul în care a fost diagnosticat cu cancer. A urmat o perioada de căutari profunde în India și în Europa.

În 1997 a început să vadă cine este în realitate și a continuat să călătorescă încă 4 ani cu Isaac Shapiro, în toată lumea.

Cu binecuvantarea lui Isaac în anul 2000 a ținut primul satsang public în Franța. De atunci primeste invitații pentru a conduce satsang-uri în toată lumea. În România este pentru a doua oară.

În 1995 a devenit terapeut shiatsu și maestru Reiki. A învățat și alte tehnici de vindecare și de masaj. Datorită unei experiențe revelatoare traita in anul 2000, a renunțat la toate tehnicile și a lasat ca totul sa se întâmple spontat și în mod natural. De atunci ceea “ce face” se numește Vindecare Esentială, și spre bucuria lui în acest fel a vindecat boli grele ca și cancerul, astmul și diferite psihoze. A învățat metoda “Somatic Experincing ” pentru lucrul cu traumele, metodă pe care a integrat-o în întâlnirile sale.

Mai multe informații găsiți pe:
– site-ul oficial:
http://www.gaia-satsang.com/Home.html?domain=gaiaR
– interviurile maestrului Gaia de la Televiziunea StiiTv Tg Mures:
Intâlnirea cu Esenta: https://www.youtube.com/watch?v=f6e_Lx32yII
Trauma si experimentarea somatica: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=911838708853132&id=457394557766906

Nu rata o întâlnire unică, care iți poate aduce adevărul cel mai de preț: CINE EȘTI TU!

 

Publicat de Cornelia Alina Constantin

Terapeut, ghidul sufletului tău pe calea dezvoltării personale și trezirii spirituale. Pasionată de această creație fascinantă care este ființa umană, mereu în căutarea potențialului său cel mai înalt, a esenței sale unice Dumnezeu. Un simplu om intre oameni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: