„CORPUL DURERE”. CE ÎNSEAMNĂ „CORPUL DURERE ÎN RELAȚII”?

 

cute-romantic-couples-in-love-kissing-huuging-wallpapers-9

Întrebare: Care este blocajul fundamental la un bărbat sau la o femeie în ceea ce privește relațiile?

Răspuns: Dificultatea de bază este reprezentată de un blocaj al energiei, care creează lipsă de  armonie în schimbul energetic dintre tine și sexul opus. Este numită corpul de durere în relații și poate fi reprezentat prin frică, rușine, vinovăție, furie, dezgust și / sau alte complexe și sentimente care te pot bloca în relația ta cu sexul opus.

El există în interiorul psihicului uman. Ca să îl transformi de unul singur este foarte dificil și nici măcar orice persoană cu calități extrasenzoriale nu poate elibera pe cineva de această suferință. Numai dacă dezrădăcinezi sentimentele complicate care provin din toate stereotipurile pe care le-ai primit de-a lungul vieții privind comunicarea cu sexul opus prin educație, poți afirma cu convingere că te ai depășit această problemă.

Această lipsă de armonie între doi parteneri de sex opus poate apărea la diferite niveluri în cele șapte centre de energie (chakre), dar cel mai cu seamă în trei dintre ele. Un partener trebuie să simtă și să perceapă energia celuilalt sex la toate nivelurile, iar în acest fel, el va se va conecta la Spirit său Divin și va avea un caracter armonios, va fi sănătos, carismatic și extrem de fermecător.

Dar dacă nu există schimb energetic între parteneri la aceste trei nivele de bază, aceștia nu vor putea să-și susțină conexiunea.

Pentru a elimina acest blocaj energetic este necesar lucrul pe cele trei chakre:
Swadhisthana – centrul sexual
Anahata – conexiunea inimii, iubirea la nivel de suflet
Ajna – nivelul înțelegerii

Când aceste chakre încep să funcționeze în armonie, blocajul este eliminat și persoana începe să vadă în partenerul său exact ceea ce are nevoie să vadă. Atunci aceasta nu mai poate simți ofensa sau orice alt sentiment negativ.

Dacă o persoană păstrează totul blocat în interiorul ei, va continua să simtă sentimente negative, iar creativitatea, pasiunea și alte sentimente înalte vor dispărea. O astfel de persoană se va întreba iar și iar: „De ce sunt nefericită în dragoste?” sau „De ce nu sunt căsătorită?”

O persoană care va putea să își corecteze energia singură, va putea să rezolve singură aceste probleme, își va activa armonios centrele energetice și va găsi soluții și răspunsuri pentru dificultățile din trecut. Cine nu are acest dar, poate cere ajutor de la un vindecător sau un profesor spiritual pentru a-și elimina blocajele.Vino la seminariile noastre și vei învăța cum să aplici atât cunoștințe din psihologie cât și metode mistice pentru ați înțelege esența și astfel a atrage în viața ta partenerul potrivit.

Te așteptăm cu mare drag și interes!

The World of Wisdom & Spiritual Adventure – Romania

Fragment extras din cartea Învățături spirituale pentru putere personală, iubire și dezvoltarea conștiinței. Autor: Northern Deer Alexander

 

Publicat de Cornelia Alina Constantin

Terapeut, ghidul sufletului tău pe calea dezvoltării personale și trezirii spirituale. Pasionată de această creație fascinantă care este ființa umană, mereu în căutarea potențialului său cel mai înalt, a esenței sale unice Dumnezeu. Un simplu om intre oameni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: