BINE AȚI VENIT PE TĂRÂMUL ÎNȚELEPCIUNII & AL AVENTURII SPIRITUALE!

photo reclama

Scopul nostru este să vă ghidăm pe calea dezvoltării personale oferindu-vă informații cu privire la  următoarele principii:

Cunoaștere spirituală. Așteptați-vă să primiți rezultate reale în viață. Noi vom împământa cea mai înaltă cunoaștere spirituală pe care o avem în discipline, metode și exerciții practice, pe care să le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți viața.

Înţelegere. Numai înțelegând principiile profunde ale vieții ne putem dezvolta, acționa din putere personală folosindu-ne liberul arbitru, devenind pe deplin conștienți și realizând cine suntem cu adevărat.

Întoarcerea la Căile Antice. Toți înțelepții spun că multe dintre problemele omului modern au apărut pentru că ne-am pierdut legătura cu propriile rădăcini. Noi vă ajutăm să vă recâștigați cunoașterea ancestrală și să vă reconectați cu natura.

Conștientizarea propriei puteri. Noi credem că fiecare persoană este dotată cu abilități, țeluri și un scop în viață care este unic. Și numai când primiți sprijin individual puteți prelua controlul asupra calităților interioare, a talentelor, a sănătății și fericirii proprii. Noi vă oferim acest sprijin.

Responsabilitate. Fiecare persoană este stăpână pe propria viață. Folosind voința, înțelepciunea și o dorință profundă de a-și îmbunătăți viața, studenții noștri generează schimbări profunde pentru ei înșiși. Ne ajutăm studenții  să înțeleagă și să cultive principii și legi universale, însă fiecare trebuie să decidă zi de zi să se perfecționeze.

Deschidere. Rămânem deschiși la idei noi și ne dedicăm predării esenței principiilor spirituale. Combinăm tradițiile Orientale și pe cele Occidentale într-o sinergie a înțelepciunii, care vă va îmbunătăți viața în funcție de dorințele, nevoile și abilitățile unice ale fiecăruia dintre voi.

Suntem de esență spirituală, nu religioasă. Primim cu drag și încurajăm căutătorii de cunoaștere din toate religiile și credințele. Am studiat profund multe credințe și sisteme diferite, pentru a le înțelege esența învățăturilor, deoarece căutăm să îmbunătățim viața tuturor oamenilor, independent de moștenirea lor. Studiem de asemenea, noutățile în cercetarea Occidentală din domeniile psihologiei, fiziologiei și fizicii cuantice, pe lângă înțelepciunea secretă a vechilor civilizații (o mare parte a acesteia care nu a fost pe deplin documentată niciodată).

Conștiința. Introducem o nouă cultură a conștiinței în societate, aceasta fiind o mare necesitate în vremurile noastre grele. Facem acest lucru prin diferite căi de informare media cum ar fi: mass-media, cărți, reviste, conferințe, seminarii, cursuri, materiale video și pagini web. Construim, de asemenea școli și instituții în întreaga lume, fiecare concepută special pentru a răspunde nevoilor unice ale populației locale.

Fragment extras din cartea Învățături spirituale pentru putere personală, iubire și dezvoltarea conștiinței. Autor: Northern Deer Alexander
The World of Wisdom & Spiritual Adventure – Romania

 

 

 

Publicat de Cornelia Alina Constantin

Terapeut, ghidul sufletului tău pe calea dezvoltării personale și trezirii spirituale. Pasionată de această creație fascinantă care este ființa umană, mereu în căutarea potențialului său cel mai înalt, a esenței sale unice Dumnezeu. Un simplu om intre oameni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: