DEVINO SINELE TĂU CEL MAI ÎNALT!

hourse 1

Toată lumea se străduiește să atingă succesul. Se angajează cu toată forța în atingerea propriilor scopuri. Simte nevoia de a avea o cariera, o relație de cuplu plină de dragoste și susținere, o familie fericită, o reputație extraordinară, bani, bunăstare și lista poate continua. Când oamenii nu își îndeplinesc obiectivele, se simt frustrați. În multe situații, se simt ca o gâză prinsă într-o pânză de păianjen. Depășesc un obstacol, doar pentru a trebui să se confrunte cu un altul. În cele din urmă, renunță și așteptă să fie devorați de o forță pe care o simt cu mult mai puternică decât ei. Acesta este un mod greșit de a gândi. Putem transforma acest punct de vedere asupra lumii, trist și pesimist, într-un loc al bucuriei, feeric, frumos și liniștit. Și o putem face prin puterea atracției.

O persoană de formație spirituală înțelege că succesul nu poate fi atins, deoarece este ceva ce trebuie manifestat. Ce înseamnă asta? Nu poți manifesta ceva ce nu ai.

Mai degrabă trebuie să te uiți în interior, să îți înțelegi talentele si abilitățile și să le folosești pentru a-ți atinge obiectivele. E de bun simț, nu-i așa? Greșit, există atât de mulți oameni care încearcă să manifeste visul, ideea sau planul altcuiva. Nu au o înțelegere reală a ceea ce sunt și nu știu cum să acceseze puterea infinită din ei înșiși. Această putere începe cu „pasiunea” și cineva poate simți această pasiune doar dacă este cu adevărat sincer cu privire la cine e el. Trebuie de asemenea, să aibă curajul de a își urma visele ca un leu care își apără teritoriul, cu vigoare și putere.

De multe ori oamenii se scuză că au facturi de plătit, o familie de întreținut și pretind că ar putea încerca să își schimbe viața într-un an sau doi, când lucrurile se vor îmbunătăți. Întreaga teorie de „așteptăm și vom vedea” se traduce în teoria „așteptăm să murim”. Negându-ți propriile dorințe și vise, te otrăvești singur. Sistemele tale de apărare se slăbesc, permițând negativității să se strecoare. Apoi, încep să se instaleze teama și nesiguranța și oamenii caută o soluționare rapidă, o modalitate de a ieși rapid din această stare. Intra în rolul asupritorului. Devin avizi de bani și fură, înșeală sau mint pentru bani sau pentru a avea putere asupra altora. Se dedau la fapte greșite și escrocherii. Sau invers: renunță complet la ei înșiși și la viață, lăsându-se să alunece pe o spirală descendentă nesfârșită a nesiguranței, depresiei și autocompătimirii. Acesta este rolul victimei.

Acestea sunt lucrurile care se întâmplă când oamenii simt că nu au control asupra propriei vieți. Să fii tu însuți, fiind autentic în interior, înseamnă să deții acest control. Acesta este elementul central al manifestării.

Mulți oameni spirituali cred că nu există stagnare. Energia se mișcă doar în două direcții, în sus sau în jos, astfel încât, cu excepția cazului în care ești iluminat, dacă nu lucrezi cu tine sau nu încerci să obții un obiectiv, forța gravitațională te va trage în jos. Degradarea sufletului omenesc este cea mai comună formă a morții! Se întâmplă cu economia noastră, cu relațiile noastre și chiar cu sănătatea noastră.

Oamenii se tem să facă anumite mișcări deoarece se tem de rezultat. Nu reușesc să înțeleagă că ei sunt cei care controlează rezultatul. O persoană spirituală va înțelege că ceea ce se aseamănă, se adună, că binele atrage bine și răul atrage rău. Va înțelege că lumea din jurul ei este doar o reflecție a dezordinii interioare și că secretul pentru seninătate, împlinire și pace se află în interiorul său.

Vino la seminariile noastre și vei învăța cum să aplici atât cunoștințe din psihologie cât și metode mistice pentru a te reconecta și manifesta visul tău cel mai înalt, Sinele tău cel mai înalt!

Fragment extras din cartea Învățături spirituale pentru putere personală, iubire și dezvoltarea conștiinței. Autor: Northern Deer Alexander
The World of Wisdom & Spiritual Adventure – Romania

Publicat de Cornelia Alina Constantin

Terapeut, ghidul sufletului tău pe calea dezvoltării personale și trezirii spirituale. Pasionată de această creație fascinantă care este ființa umană, mereu în căutarea potențialului său cel mai înalt, a esenței sale unice Dumnezeu. Un simplu om intre oameni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: